Ting at gøre i Bangkok

Bangkok tilbyder et bredt udgangspunkt for de rejsende til at udforske de skjulte hemmeligheder i dette land. Bliv fantastisk hellige steder, fantastiske fæstninger, verdensberømte flydende markeder eller pulserende natteliv, hver af disse fremtrædende steder i Bangkok har en unik fascinerende historie at fortælle.

Shopping Sprees

En ferie til Bangkok uden shopping lyder utænkeligt. Shopping i Bangkok spænding og lækkerier shoppere fra hele verden. Fra de blanke og tårnhøje indkøbscentre, til kaoset af sine legendariske energiske gadebazarer, byder Bangkok på alle former for fornøjelser, som man skal indarbejde, når man planlægger ferie til Bangkok og booker flybilletter for det samme.

 Natteliv

Bangkok har status for det vilde og spændende natteliv. Da solen svinder, trafikken aftager og den gale rush af byen bliver over, Bangkok bliver til en usædvanlig verden med sin fantastiske natteliv. Bangkoks natteliv omfatter klubber, fremragende spisning, barflyvning, fritidsaktiviteter og kulturelle shows. Byens natteliv er stressfrit, sikkert og meget behageligt.

Historiske museer

Bangkok museer giver et interessant og berigende indblik i byens unikke tradition og skikke

Forlystelsesparker

Bangkok forlystelsesparker er en sjov måde at falde bortset fra den sædvanlige gåtur og besøge attraktionerne. Disse forlystelsesparker har været meget populære blandt de rejsende bookingfly til Bangkok.